Over ons

Vind je werkplezier bij Zideris

Ons Verhaal

Zideris biedt persoonlijke begeleiding en mensgerichte ondersteuning aan jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Wij zijn actief in Gelderland, Utrecht en Noord-Holland. Met locaties voor wonen, werken en dagbesteding. En met begeleiding van cliënten aan huis.

Wij zijn trots op onze eigenzinnige zorg. Persoonlijke zorg afgestemd op de eigen dromen, wensen en inbreng van onze cliënten en bewoners. Zinnige zorg die bijdraagt, nuttig is en leidt tot zingeving voor cliënt, familie en medewerker. We bewandelen onze eigen weg en verlaten als dat nodig is de gebaande paden. Zorg is een ontdekkingstocht die we met elkaar aangaan. We nemen cliënt, familie, medewerkers en partners daarop mee. En bieden hen de ruimte zelf te beslissen over de route en de bestemming.

Gentle Teaching

Zideris loopt voorop op het gebied van Gentle Teaching. Hiermee smeden we een onvoorwaardelijke, wederkerige relatie tussen de mensen die wij ondersteunen en hun begeleiders. Dat betekent dat we een tikkeltje anders zijn dan anderen. En daar hebben we jou heel hard bij nodig. Want bij Zideris maak jij het verschil!

Ben jij klaar voor een eigenzinnig vervolg van jouw loopbaan?

Werken bij Zideris

Een goede ruil

Jij zet je in voor mensen die niet zonder jouw deskundige en liefdevolle zorg kunnen. Wij zorgen er op onze beurt voor dat het jou aan niets ontbreekt om je werk zo prettig mogelijk te kunnen doen. Bij Zideris verdien je een goed salaris en heb je volop mogelijkheden om je te ontwikkelen. Wij luisteren naar de inbreng van onze medewerkers en dagen je uit vorm te geven aan onze zorg. Bij Zideris doen we het samen: werkplezier in en met je collega’s staat bij ons voorop.

Praat mee, denk mee

Wij hechten veel waarde aan jouw kennis en kunde. We vragen regelmatig om advies. Jij weet immers het beste hoe jij je werk goed en met plezier kan doen. Binnen onze zelfsturende teams is er alle ruimte om je te verdiepen en te verbreden. Bij Zideris is gelijkwaardigheid onze basis. Je merkt dat aan de gezellige, persoonlijke en warme werksfeer en een platte, laagdrempelige organisatie waar we elkaar weten te vinden.

Goed werkgeverschap

Toegegeven, bij Zideris geloven we dat het altijd beter kan. Voor onze cliënten en hun naasten. Maar ook voor onze medewerkers. Met goed werkgeverschap belonen we jouw prestaties Voor alle medewerkers geldt de cao Gehandicaptenzorg. Daarnaast kun je gebruikmaken van een meerkeuzeregeling om bijvoorbeeld extra vakantiedagen op te nemen of te sparen van je brutoloon. Met een uitgebreid scholingsprogramma houden we je kennis op peil en met een scala aan activiteiten investeren we graag in jouw gezondheid en vitaliteit.

Pas uw cookie-voorkeuren aan om deze video te bekijken

Werken bij Zideris

Doorlopend zoekt Zideris nieuwe medewerkers. Als persoonlijk begeleider, ambulant begeleider, behandelaar, arts of voor diverse kantoorfuncties. Naast een diploma en ervaring, vinden we het vooral belangrijk dat jij je herkent in onze waarden: onvoorwaardelijk verbonden, grenzeloos plezier, uitgesproken open en eigenzinnige vakmensen. Ben jij toe aan een gezonde dosis eigenzinnig werkplezier? Check dan ons vacatureoverzicht. Pas je bij ons maar is er passende vacature op dit moment? Dan nodig we je van harte uit een open sollicitatie te schrijven.

Leren en stages

Als erkend leerwerkbedrijf biedt Zideris regelmatig stages, leerwerktrajecten en opleidingsplekken aan voor toekomstig zorgtalent. Voor studenten, zij-instromers en herintreders. Je vindt deze terug in het vacatureoverzicht.

Vrijwilligers

Dankbaar werk voor dankbare mensen. Dat is in het kort wat het betekent om vrijwilliger te zijn bij Zideris. Er zijn talloze manieren om je vrijwillig in te zetten voor Zideris. Meld je aan via ons aanmeldformulier en we nemen graag contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen? Opmerkingen? Advies nodig? Het team Recruitment is je graag van dienst!

Hoofdgebouw